Kontakt

Fyll i nedan för en offert eller beställ din muddringspump här

 

Kamagra

Ed är ett vitt kristallint salt av den aktiva ingrediensen i kamagra www.ltpharma.com/kamagra/. Denna typ av salt ger ett vitt pulver snarare än en vätska, vilket ger läkemedlet en bitter smak. Även om bitterheten hos detta läkemedel känns i magen anses det inte farligt om det inte tas i mycket stora mängder.

Eftersom det inte finns några kända interaktioner i samband med användningen av kamagra 100 mg kan läkemedlet användas säkert av praktiskt taget alla. Det bör inte administreras till barn utan övervakning av en läkare. Denna tablett ska inte förvaras i öppna eller slutna behållare.

Citrat är huvudingrediensen i kamagra och innehåller även en icke-cidkemisk kemi som kallas tartrat. Tartraterna har en antikoagulationseffekt som kan leda till allvarliga biverkningar om de sväljs under hela behandlingstiden. Patienter bör aldrig inta mer än trettio minuter efter att ha druckit någon typ av tabletter som innehåller citrat. Patienter bör aldrig framkalla kräkningar efter att ha svalt kamagra.